ZATERDAG 25 maart: wederom een drukke zaterdag bij PKC

Ook aankomende zaterdag hoef je je niet te vervelen bij PKC. Een welpentoernooi, de eerste play-off van de selectie en de hoofdklasse finale staan allemaal op het programma in de PKC hal. In Nijeveen zal de A1 de tweede playoff spelen. En op vrijdag 24 maart speelt ons tweede de play-off.

WELPENTOERNOOI
De zaterdag begint al vroeg. Vanaf 9:00 start namelijk het jaarlijkse welpentoernooi, dit jaar alweer voor de 36e keer. Welpen en F-jes van PKC én clubs uit de regio spelen korte wedstrijdjes en nemen deel aan allerlei spelletjes.

PKC/SWKGROEP IN DE PLAY-OFFS TEGEN BLAUW-WIT
Alle competitie rondes zijn gespeeld en de kaarten zijn geschud. PKC/SWKGroep 1 wist al een aantal weken dat ze de play-offs zouden gaan spelen, de spannende vraag bleef nog altijd: “Wie wordt de tegenstander?” Op deze vraag is nu het antwoord gekomen: AKC Blauw-Wit uit Amsterdam. Zaterdag 25 maart speelt PKC/SWKGroep 1 tegen Blauw-Wit 1 uit Amsterdam. Deze wedstrijd zal om 15.30 uur van start gaan in de PKC-hal. Kaarten reserveren? Lees hier hoe dat moet!

HOOFDKLASSE FINALE
Ook dit jaar mag PKC de hoofdklasse finale organiseren. Om 20:00 zal deze finale beginnen. Meer informatie lees je hier!

PLAY-OFF PKC/SWKGROEP A1
Afgelopen zaterdag speelde A1 hun eerste play-off tegen DOS ’46. Helaas nam de ploeg uit het Noorden de punten mee naar huis. PKC/SWKGroep A1 reist zaterdag 25 maart af naar Nijeveen voor de return wedstrijd tegen DOS’46 A1. PKC/SWKGroep moet daarbij winnen om nog een ticket voor de finale te kunnen bemachtigen.

PLAY-OFF PKC/SWKGROEP 2
Voor PKC/SWKGroep 2 bleef het tot gisteren spannend of zij het thuisvoordeel zouden halen tijdens de play-offs. Je hebt thuisvoordeel als je op plek 1 of 2 in de competitie eindigt. Gisteren is na de overwinning van 24-21 op DOS’46 2 het thuisvoordeel binnen gehaald! Knap werk van PKC/SWKGroep 2.

Vrijdag 24 maart speelt PKC/SWKGroep 2 tegen Blauw-Wit 2 uit Amsterdam. De wedstrijd zal om 20.30 uur in de PKC-hal gespeeld worden. Deze toppers van PKC/SWKGroep 2, de kampioen reserve korfballeague 2015-2016, verdienen alle support die zij nodig hebben. Uw opkomst is van groot belang!

Meest recente berichten