Aanstaande vrijdag play-offs PKC/SWKGroep 2 in eigen hal

Datum: dinsdag, maart 21, 2017

PKC/SWKGroep 2 zijn tweede geworden in de poule van de reserve korfbal league! Hierdoor hebben zij zich geplaatst voor de play-offs, waar wij ontzettend trots op zijn! De eerste play-off vindt aanstaande vrijdag (24 maart) om 20.30 plaats in onze eigen PKC-hal!

PKC/SWKGroep zal het opnemen tegen Blauw-Wit 2, een gewaagde tegenstander. Het zal dus een spannende wedstrijd worden en deze toppers verdienen jullie support. Kom dus aanstaande vrijdag allemaal PKC/SWKGroep 2 aanmoedigen om ze een extra steuntje in de rug te geven!

Tot vrijdag!

Foto: Leo van Andel

PKC 2

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram