Bericht van de voorzitter

Datum: woensdag, april 5, 2017

Vanaf morgen met de borst vooruit voor A1!

Jazeker, ook ik werd vanochtend wakker met een rot gevoel. Verliezen op zo’n belangrijk moment doet bij ons allemaal pijn en zeker bij de spelers en coaches. Ze steken er hun ziel en zaligheid in en rijden duizenden kilometers per jaar en om dan in het zicht van de finish te stranden is hard. Voor ons allemaal even slikken. En dat doen we vandaag!

Want …. vanaf morgen gaan we met borst vooruit toeleven naar zaterdag. Na C1 en PKC 2 kan ook onze A1 in Ziggo Dome kampioen van Nederland gaan worden.

Ook dit team met hun coaches heeft er alles aan gedaan om hier te komen en willen dit bekronen met de titel. En met ons publiek zoals we gisteravond hebben gezien kan ik eigenlijk niet wachten tot het zaterdag is. Schreeuw, zing en klap A1 naar de winst!

Zaterdag bij terugkomst uit Amsterdam vieren we uiteraard feest (besloten).

We vieren hopelijk de titel van A1, maar we vieren ook “het seizoen” met alle ups en downs. We spoelen op die manier wellicht nog wat laatste teleurstelling van ons af.

Het is voor ons allemaal belangrijk dat we hierbij aanwezig zijn. We laten de spelers zo voelen dat ze (nog steeds) onze helden zijn, we laten de coaches voelen dat we vierkant achter ze staan en dat ze altijd op onze steun kunnen rekenen. Want dat hebben we nu allemaal even nodig. Hergroeperen en vieren dat we PKC/SWKGroep zijn!

Tot zaterdag!

De voorzitter van de mooiste club van Nederland

ZIGGODOME

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram