Een record aantal kijkers livestream PKC/SWKGroep

Datum: donderdag, april 6, 2017

Ondanks dat PKC/SWKGroep 1 heeft verloren afgelopen dinsdag, heeft de livestream van PKC/SWKGroep een recordaantal kijkcijfers behaald! Bij elke thuiswedstrijd verzorgt onze geweldige mediacrew deze livestream en hier zijn we trots op. Dinsdag was het hoogst aantal gelijktijdige live-verbindingen maar liefst 8541; een record van alle korfbalwedstrijden in de gehele Korfbal League! Ook is de live-video al meer dan 25.000 keer bekeken en is het YouTube kanaal van PKC/SWKGroep dinsdag over de 2500 abonnees gedaan!

Mediacrew van PKC/SWKGroep, via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor alle inzet en kwaliteit die jullie ons telkens weer leveren! Hier mogen wij als PKC/SWKGroep enorm trots op zijn! Wij wensen jullie ook zaterdag in de Ziggo Dome weer enorm veel succes!

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram