Een record aantal kijkers livestream PKC/SWKGroep

Ondanks dat PKC/SWKGroep 1 heeft verloren afgelopen dinsdag, heeft de livestream van PKC/SWKGroep een recordaantal kijkcijfers behaald! Bij elke thuiswedstrijd verzorgt onze geweldige mediacrew deze livestream en hier zijn we trots op. Dinsdag was het hoogst aantal gelijktijdige live-verbindingen maar liefst 8541; een record van alle korfbalwedstrijden in de gehele Korfbal League! Ook is de live-video al meer dan 25.000 keer bekeken en is het YouTube kanaal van PKC/SWKGroep dinsdag over de 2500 abonnees gedaan!

Mediacrew van PKC/SWKGroep, via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor alle inzet en kwaliteit die jullie ons telkens weer leveren! Hier mogen wij als PKC/SWKGroep enorm trots op zijn! Wij wensen jullie ook zaterdag in de Ziggo Dome weer enorm veel succes!

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram