De ziggo moet nóg voller!

Datum: vrijdag, april 7, 2017

Bouwpastoor Projectmanagement uit Papendrecht – Hoofdsponsor van de PKC/SWKGroep Junior Selectie – heeft een groot aantal ZIGGO-kaarten gekocht en een speciale actie gelanceerd met het doel om het supportersvak in de ZIGGO tijdens de Junior Finale nog voller te krijgen.

De actie is heel simpel: 2 halen 1 betalen.

Wil jij gebruik maken van deze actie, stuur een email naar PAC@pkc-korfbal.nl en geef daarin aan hoeveel kaarten je wilt bestellen onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

De kaarten kosten € 29,00 per stuk en moeten vanavond (7 april) tussen 19:30 uur en 21:00 uur afgehaald en contant betaald worden in de Bestuurskamer van PKC/SWKGroep.

De bestellingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst en OP=OP.

Je krijgt per email bericht of je inderdaad in aanmerking bent gekomen voor deze actie.

LET OP! Er is maar een beperkt aantal buskaarten beschikbaar. Deze buskaarten kosten €7,50. Maak je gebruik van bovenstaande actie betekent dit niet automatisch dat je een buskaartje hebt en dat er nog plaats is in de bus. Houd hier dus rekening mee! Op de buskaarten geldt geen 2 halen is 1 betalen.

Namens PKC/SWKGroep
PAC (PKC Actie Centrum)