FOTO'S PKC-KAMP 2017

Datum: woensdag, mei 3, 2017

Het jaarlijkse PKC-kamp heeft weer plaats gevonden.
Van dinsdag 25 april tot vrijdag 28 april zijn wij met 153 personen naar de Langenberg in Rijssen geweest.
DSC_0989
Nieuwsgierig naar nog meer foto’s? Klik dan hier.

Voor de thuisblijvers een korte samenvatting wat wij in de kamp week hebben gedaan. 

Dinsdag 25 april begonnen wij de dag bij PKC/SWKGroep om te vertrekken naar Rijssen. Vervolgens aangekomen in Rijssen, iedereen zijn bed opgemaakt en de kamer versiert, stond het eerste verkenningsspel op het programma. Een rondje van 5 kilometer door het bos met hier en daar een opdracht. Na een heerlijke nasi met saté, was daar eindelijk die nachtwandeling. De eerste groep werd om half 9 afgezet en de laatste groep werd om 10 uur afgezet. Na uren wandelen, zoeken, feesten, lachen en kletsen kwamen rond 12 uur de eerste groepen binnen wandelen. De tijd van de laatste groepen spreken wij maar niet over, laten we zeggen dat het vroeg in de ochtend was. 

Woensdag 26 april, een nachtje met weinig of geen slaap, was daar de bootcamp en een zevenkamp aan spellen. Met de avondwandeling in de benen was het vrij pittig om de bootcamp te volbrengen, maar het is iedereen gelukt. De zevenkamp werd zeer fanatiek gespeeld, want verliezen was geen optie… 

Donderdag 27 april, de 50ste verjaardag van onze koning, werd de ochtend begonnen met het Wilhelmus. Na het ontbijt maakte iedereen zich klaar voor de spellen van de donderdag. Denk hierbij aan de spellen: appel-ei of de rollator race. Na de lunch werd er nog een sokken wedstrijd gehouden. Om je vervolgens klaar te maken voor de bonte avond. Met 20 optredens was de bonte avond al een groot succes, dus hup alles aan de kant en FEESTEN. Dat feest ging nog even door tot in de late uurtjes om natuurlijk de laatste nacht geen oog meer dicht te doen. 

Vrijdag 28 april, iets met wallen en weinig slaap, werden alle kamers opgeruimd en geveegd. Om 9.00 uur zaten we dan na het opruimen met elkaar aan het ontbijt. Na het ontbijt was het even moeilijk om wakker te blijven, want om 11.00 uur kwam dan eindelijk de bus die ons richting het zwembad heeft gebracht. Na wat uurtjes schoon weken en zwemmen kwamen we om 16.30 uur weer veilig bij PKC/SWKGroep aan. 

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram