Lara Boonstoppel maakt overstap naar TOP/Quoratio

Datum: donderdag, mei 18, 2017
Lara Boonstoppel zal vanaf volgend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de selectie van PKC/SWKGroep. Dit maakte zij vanavond bekend bij de spelersgroep. Zij verruilt haar groen-witte tenue voor het rood-witte tenue van TOP/Quoratio.
 
Lara maakte sinds 2004 deel uit van de selectie van PKC/SWKGroep. Het is voor Lara een moeilijke beslissing geweest om de PKC/SWKGroep te verlaten.
 
Lara over haar vertrek:
 

Na maanden twijfelen, veel tranen en ontzettend veel gesprekken met trainers, bestuur, vrienden en familie heb ik het besluit genomen om te stoppen. De moeilijkste beslissing die ik op korfbalgebied ooit heb moeten nemen. Dit omdat PKC voor mij niet alleen een plek was waar ik met veel plezier heb gekorfbald, maar waar ik me vanaf het begin thuis heb gevoeld.  

De hoofdreden om te stoppen bij PKC komt voort uit de veranderingen die  volgend jaar worden doorgevoerd in de selectie, waar ik voor mijn gevoel niet in pas. Het doet mij pijn om deze beslissing te moeten maken, maar wil met een goed gevoel afsluiten bij de club die mij zo dierbaar is.  

Naast de successen die we met de selectie hebben neergezet ben ik trots op het team waar ik in heb mogen spelen. Jarenlang heb ik keihard moeten vechten om mijn plek in het eerste te veroveren en daarna te behouden. Dit was niet altijd makkelijk, maar ik had het doel samen met mijn teamgenoten landskampioen te worden en zelf in het veld te staan. Dat doel hebben we gelukkig weten te bereiken, al doet de deceptie van dit jaar nog steeds pijn. Desondanks ben ik trots op alles wat ik samen met mijn teamgenoten heb bereikt bij PKC. 

Als laatste wil ik nog een woordje richten tot onze geweldige supporters en dan heb ik het over alle supporters, jong en oud. Degene die staan te springen en zingen voor ons en de stille genieters die gedurende het seizoen heel veel kilometers voor ons rijden om ons te zien spelen. Jullie hebben me letterlijk zo vaak kippenvel bezorgd en me laten genieten. Ik ben erg dankbaar voor deze geweldige momenten. BEDANKT.

Toch zal dit stuk voor vele misschien vreemd eindigen. Namelijk met de mededeling dat ik het korfballen nog niet helemaal wil opgeven, maar ga verkassen naar onze concurrent TOP. Simpelweg omdat ik het korfballen gewoon nog te leuk vind om helemaal te stoppen. Ik kan me voorstellen dat mensen dit misschien vreemd zullen vinden. De verklaring is dat ik er dan voor kies om samen met mijn vriendin Celeste in één selectie te spelen. Hierbij zal ik niet de concurrentiestrijd voor een plek in het eerste aangaan, maar gaan spelen in het tweede. 

Ik wil iedereen bij PKC ontzettend bedanken voor de vele mooie momenten die ik heb gehad in mijn korfbalcarrière. Alle spelers door de jaren heen, coaches, vrijwilligers en supporters jullie waren geweldig. Ik hoop en ga ervoor om dit seizoen mooi af te sluiten met een veldtitel, hopelijk staan jullie er dan ook weer om ons te supporten! 

Liefs en uit een groen-wit hart,

Lara Boonstoppel”

Uiteraard willen wij als PKC/SWKGroep Lara ook bedanken voor haar inzet bij PKC. Niet alleen als speler van de selectie, maar ook als vrijwilliger bij PKC. We wensen je veel succes, Lara!

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram