Informatie over bekendmaking teamindelingen

Datum: vrijdag, juni 9, 2017

De teamindelingen komen er weer aan, dit geeft vaak de nodige spanning bij de jeugdspelers en soms ook de ouders, in welk team zit ik en bij wie allemaal?
Daarnaast gaan de jeugdselecties A-B-C-D nog selectietrainingen houden met uiteindelijk ook de bekendmaking van de teamindelingen.
Gezien de spanning bij de jeugdselectietrainingen die dit voor de kinderen met zich meebrengt en de emotie die bij de bekendmaking vaak vrijkomt, zowel positief als negatief, vinden wij het zeer wenselijk dat er tenminste 1 van de ouders/verzorgers bij de training (D,C) aanwezig is om uw kind op te vangen.
Diverse goede tips voor u en uw kind in deze situatie staan op de website www.tvsportplezier.nl. We hopen dat u beseft welke invloed uw emotie kan hebben op uw kind.
In de PKC weekbrief van 11 juni staat verdere informatie en uitleg omtrent de opstellingen en selectietrainingen.