De zaterdag van Michel Zegelaar

Datum: maandag, februari 5, 2018

Deze week vertelt Michel Zegelaar over hoe zijn zaterdag verliep.
Zaterdag 3 februari

07:00
Zaterdag weer bijtijds uit de veren, want dit is by far dé familiedag binnen ons gezin: muzikale klanken schalmen uit de wekkerradio vanaf 7.00 uur. 

Na een heerlijk ontbijtje met onze jongste zoon Jens naar Rotterdam voor een oefenpotje voetbal bij Alexandria ’66. Na 2 x 30 minuten sportplezier met de punten huiswaarts en tijd voor lunchinkopen: verse broodjes en vleeswaren. Heerlijk geluncht met het complete gezin, altijd genieten. 

Hierna prepareren voor een bezoek aan de thuiswedstrijd van PKC/SWKGroep 1 en tegelijkertijd vanouds netwerken onder de leden van de Ondernemersclub. Getuige van een nuttige en degelijke overwinning “on the road to Ziggo Dome.

De avond is al weken gereserveerd voor “Back tot the Disco Party”. Heimwee terug naar de oude soosavonden in de kantine. Het beloofd een fantastische avond te worden, want de honderden beschikbare kaarten waren al ruim een week uitverkocht. Voordat het feest kan beginnen, bouwen we eerst op vanaf 18.30 met veel groen-witte vrijwilligers. 

Vanaf 21.30 uur klinken de eerste discostampers uit de speakers. Dit gaat door tot in de allerkleinste uurtjes van de nacht. Genoten van zoveel enthousiasme en sfeer op de fout verlichte dansvloer in de kantine. Ook in de vroege uurtjes weer volop saamhorigheid bij het terugbrengen van de inrichting van de kantine in de “oude staat”. Thuisgekomen realiseer ik mij dat deze zaterdag wel optimaal is ingevuld. Met nog 2,5 uur te gaan is deze zaterdagklok weer 24 uur rond…

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram