Daan Euser wordt assistent trainer van PKC/SWKGroep 1

Datum: zaterdag, maart 10, 2018

Eerder dit seizoen maakten we bekend dat Daniël Hulzebosch de opvolger wordt van hoofdtrainer Detlef Elewaut. Nu kunnen wij vermelden dat Daan Euser wordt toegevoegd aan de trainersstaf van de selectie van PKC/SWKGroep. Euser zal volgend seizoen optreden als assistent van Hulzebosch.
Euser is geen onbekende voor de selectiespelers. Zo was hij al eerder drie seizoenen trainer van PKC/SWKGroep A1 en drie seizoenen trainer van PKC/SWKGroep 2. Nu wordt hij dus assistent trainer van PKC/SWKGroep 1.
Euser: “Om bij mijn eigen club en bij deze selectie vol met topspelers gevraagd te worden als trainer samen met Daniël Hulzebosch is natuurlijk een enorme eer. Ik kijk er nu al naar uit om volgend jaar met deze groep te kunnen samenwerken.”
Ook met Rob Visser is overeenstemming bereikt over volgend seizoen. We zijn blij dat Visser ook volgend seizoen als trainer van PKC/SWKGroep 2 langs de lijn zal staan. Ook voor het tweede team zal een assistent worden aangesteld en de invulling hiervan volgt de aankomende periode.
Remco den Otter zal volgend jaar helaas geen deel meer uitmaken van de trainersstaf. Den Otter zet vanaf volgend seizoen zijn trainerscarrière elders voort. PKC/SWKGroep is Remco den Otter zeer erkentelijk voor alle energie, tijd en deskundigheid die hij heeft willen investeren in onze selectie.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram