Verlies voor PKC/SWKGroep 2

PKC/SWKGROEP 2 VERLIEST VAN BLAUW-WIT 2 IN HALVE FINALE RESERVE KORFBAL LEAGUE
Vanavond speelde PKC/SWKGroep 2 de halve finale van de reserve Korfbal League tegen Blauw-Wit 2. In de eerste helft ging het gelijk op, maar in de tweede helft liep Blauw-Wit 2 uit. Helaas kon PKC/SWKGroep 2 dit gat niet meer dichten en houdt hiermee het seizoen voor ons tweede hier op.
Ondanks het verlies mag PKC/SWKGroep 2 trots zijn met het behalen van deze halve finale plek. Het liep namelijk in het begin van het zaalseizoen iets minder, maar ons tweede heeft zich heel goed herpakt en teruggevochten in de competitie.
Wij zijn ontzettend trots op ons tweede team!

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram