Uitspraak tuchtcommissie

Datum: vrijdag, maart 30, 2018

Eerder deze week heeft PKC/SWKGroep bezwaar ingediend  bij de tuchtcommissie  naar aanleiding van een negende spelerswissel in de laatste fase van de play-off wedstrijd tussen PKC/SWKGroep en Fortuna/Delta Logistiek. Vandaag, 30 maart, heeft de commissie uitspraak gedaan.
PKC/SWKGroep is in het gelijk gesteld, maar de tuchtcommissie legt Fortuna/Delta Logistiek geen sportieve sancties op. Fortuna krijgt een administratieve sanctie. Het gevolg van deze uitspraak is dat het oorspronkelijke programma weer kan worden gevolgd.
Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van PKC/SWKGroep, over de uitspraak:
“We zijn blij dat we in het gelijk zijn gesteld, maar betreuren dat er geen sportieve compensatie is toegewezen. Echter het vaststellen van de strafmaat is een zaak van de tuchtcommissie en naar haar oordeel voegen wij ons. De korfbalfinale mag in geen geval in het geding zijn.
Hoewel er vast nog het nodige over nagepraat zal worden, gaan wij ons vanaf dit moment weer richten op korfbal binnen de lijnen. Morgen zijn we te gast in Delft, laten we er met elkaar een mooie avond van maken.
De supporters wil ik oproepen om je morgen eens te meer als gast te gedragen en je energie alleen maar te steken in het aanmoedigen van onze groen-witte helden. Ze hebben jullie nodig! “
 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram