Vanavond speelt PKC/SWKGroep de tweede play-off tegen Fortuna/Delta Logistiek. Na de verloren play-off van vorige week, zal PKC alles op alles moeten zetten vanavond om nog een kans te maken op een finaleplek in Ziggo. Als PKC vanavond weet de winnen, zal een derde en beslissende play-off gespeeld worden. Deze wordt dinsdag 3 april a.s. om 20:30 uur gespeeld in onze eigen PKC-hal.
Indien er dus een 3e Play-off wedstrijd gaat plaatsvinden, dan gaat de ticketverkoop op de site van start op zondagmiddag 1 april 2018 vanaf 17:00 uur voor de volgende groepen:
PKC/SWKGroep-Leden ​
PKC/SWKGroep-Medewerkers/Vrijwilligers​
PKC/SWKGroep-Seizoenkaarthouders
Leden, medewerkers/Vrijwilligers hebben gratis toegang. Kaarten voor seizoenkaarthouders​ zijn € 5,00 op vertoon van hun geldige seizoenkaart (exclusief bijkomende kosten).
Voor de overige groepen gaat de ticketverkoop op de site van start op zondag 1 april 2018 vanaf 20:00 uur:
Normale entree​ € 7,50 (exclusief bijkomende kosten)
t/m 15 jaar en 65+ ​€ 5,00 (exclusief bijkomende kosten)
KNKV Legitimatiehouders ​€ 2,00 op vertoon van hun pas (papieren versie met geldige jaarcoupon) (exclusief bijkomende kosten).