Ons vlaggenschip heeft afgelopen zaterdag een prachtige prestatie geleverd en de 3e Play-off wedstrijd is een feit. Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 3 april 2018 om 20.30 uur in de PKC-hal.
De ticketverkoop op de site gaat van start op zondagmiddag 1 april 2018 vanaf 17:00 uur voor de volgende groepen:
PKC/SWKGroep-Leden ​gratis op vertoon van hun geldige pas *
PKC/SWKGroep-Medewerkers/Vrijwilligers​gratis op vertoon van hun geldige pas *
PKC/SWKGroep-Seizoenkaarthouders ​€ 5,00 op vertoon van hun geldige seizoenkaart * (exclusief bijkomende kosten)
Voor de overige groepen gaat de ticketverkoop op de site van start op zondag 1 april 2018 vanaf 20:00 uur:
Normale entree​ € 7,50 (exclusief bijkomende kosten)
t/m 15 jaar en 65+ ​€ 5,00 (exclusief bijkomende kosten)
KNKV Legitimatiehouders​ € 2,00 op vertoon van hun pas (papieren versie met geldige jaarcoupon) ** (exclusief bijkomende kosten).
IEDEREEN, DUS OOK PKC/SWK GROEP LEDEN, MEDEWERKERS, SEIZOENKAARTHOUDERS EN KNKV LEGITIMATIEHOUDERS, WORDT VERZOCHT OM EEN TOEGANGSKAART TE BESTELLEN VIA HET ELEKTRONISCHE TICKET SYSTEEM!
U komt hierin via:
www.eventbrite.nl/e/tickets-3e-play-off-korfbal-league-2017-2018-44523675512
De entree-spelregels voor deze 3e Play-off wedstrijd zijn als volgt:
Let op: Iedereen, voor wie een gratis ticket is besteld, moet persoonlijk zijn/haar E-ticket inwisselen voor een polsbandje bij de kassa. Er worden geen polsbandjes los meegegeven!
* Afhankelijk van de E-ticket(s) worden ook de geldende PKC-pas(sen) gecontroleerd. Bijbetaling tot normaal tarief per entree volgt indien geen geldige pas wordt overlegd.
** KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook ZIJ dienen naast de E-ticket hun (digitale) KNKV pas (papieren versie met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!
De kassa (boven in de kantine) zal geopend zijn vanaf 19:00 uur. De hal gaat om 19:15 uur open.
KL kassa groep
Petra Rietveld