Mark Klop terug bij PKC/SWKGroep

Het bestuur van PKC/SWKGroep is verheugd om te melden dat Mark Klop met ingang van het seizoen 2018-2019 zijn rentree zal maken op de velden in Papendrecht. Na een seizoen afwezigheid hebben de nieuwe impulsen in de technische staf en diverse gesprekken Mark overtuigd om terug te keren naar PKC/SWKGroep en samen kijken we uit naar het nieuwe seizoen.
Over de breuk tussen Mark Klop en PKC is genoeg gezegd en geschreven. Mark heeft de club echter nooit gemeden en zijn vriendschappen bij PKC hielden gewoon stand. PKC verloor een enorm korfbaltalent waar vele jaren in is geïnvesteerd en Mark verloor de club waar hij ooit in het eerste team hoopt te korfballen. Daarom is er tijd genomen om goede gesprekken te voeren en de lucht te klaren waar dat nodig was. Zo is er een nieuwe basis van vertrouwen ontstaan en hierop gaan we weer verder bouwen.
We kijken er naar uit om Mark weer in actie te zien op onze velden en wensen hem heel veel plezier en succes aankomend seizoen.
Fijn dat je terug bent Mark!

Meest recente berichten