Sinterklaaspoppenactie

Het speculaaspoppenteam is alweer volop in beweging.
De taken zijn verdeeld, de poppen zijn besteld, de bezorgers worden gebeld en de Ondernemersclub en reclamebord-sponsoren zijn reeds of worden aangeschreven.
Wij hopen dat jullie ook dit jaar allemaal weer willen meehelpen om het fantastische resultaat van het afgelopen jaar te kunnen behalen.
Ook dit jaar zal de opbrengst bestemd worden voor de renovatie van onze kleedkamers. Met de opbrengst van dit jaar erbij is de verwachting dat we als club voldoende middelen ter beschikking hebben om met dit project een start te maken.
De prijs per speculaaspop is gelijk aan de prijs van vorig jaar, € 4,50 per stuk.
Alle recreanten, G-teamleden, Combi-fit leden en overige spelende leden worden gevraagd de poppen te verkopen. Begin november worden deze uitgereikt, met een maximum van 10 poppen per gezin.
Het is natuurlijk altijd mogelijk om extra poppen te bestellen.
Dit kan worden doorgegeven via de mail (femmy@mol.nl).
Voor andere vragen kun je contact opnemen met Cees Faro, tel. 06-52182284.
Binnenkort horen jullie meer.

Namens het speculaaspoppenteam,
Lidy de Jong, Cees Faro, Marieke van der Vlies,