Nieuwe sponsoren A-selectie

Datum: vrijdag, december 7, 2018

Zaterdag 1 december j.l. namen Herman en Lidy de Jong van Bouwpastoor officieel afscheid als sponsor van de junioren. Afgevaardigden van de nieuwe sponsoren waren hier ook bij aanwezig om het sponsorschap officieel over te nemen en kennis te maken met de junioren.

Gebr. De Koning is een oer-Papendrechts aannemingsbedrijf. De Koning sponsort al geruime tijd de shirts voor het jaarlijkse jeugdkamp van PKC/SWKGroep en daar komt deze samenwerking bij. Adjunct directeur Leo van Dijk licht de keuze voor PKC toe: “Net als Gebr. De Koning is PKC verankerd in Papendrecht. Het is een échte Papendrechtse club. Tevens sport een aantal medewerkers en hun kinderen bij PKC, om die reden ligt een samenwerking dan ook voor de hand.”

De Opel Centrale Groep is een echt familiebedrijf waar je terecht kunt voor de aankoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Maar ook voor schadeherstel en reparatie & onderhoud van alle merken auto’s. Inmiddels is de Opel Centrale drie jaar lid van de ondernemersclub van PKC/SWKGroep. Directeur Dianne ter Borg: “We zijn erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Als bedrijf nemen we deze stap om diverse redenen. Eén van de redenen is dat wij sporten erg belangrijk vinden omdat het bijdraagt aan een gezond en actief leven. Je conditie onderhouden kun je vergelijken met het onderhouden van je auto en, onderhoud is behoud. Daarnaast verbinden wij ons graag met ondernemers in de regio om draagvlak te creëren en zo met elkaar sportende jongeren te steunen”.

Op zakelijk gebied hebben Gebr. De Koning en de Opel Centrale Groep al jarenlang een goede relatie. Beide partijen zijn dan ook erg blij dat de samenwerking ook op deze manier voort gezet wordt.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram