PAPENDRECHT – PKC/SWKGroep rijdt vanaf medio januari in een vernieuwde spelersbus rond. Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam is opnieuw bereid gevonden om één van hun touringcars een speciale PKC-look te geven.

Waar bij de vorige bus de focus lag op het promoten van de Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome wordt de vernieuwde bus volledig in het PKC groen-wit uitgevoerd wat de regionale uitstraling als topkorfbalclub ten goede zal komen. Initiatiefnemer Arjen Godthelp van Godthelp Advies & Innovatie is verantwoordelijk voor de projectfinanciering en Esbi Reclame, lid van de ondernemersclub van PKC, zal de nieuwe ‘wrapping’ van de bus uitvoeren.

Voorzitter Bertjan Scheepbouwer over de samenwerking: “PKC/SWKGroep is erg blij met de vernieuwde bus en de positieve uitstraling die dit oplevert voor onze club. Het initiatief van Arjen Godthelp laat zich goed samenvatten in drie woorden: ambitieus, innovatief en creatie(f). Het is mooi dat we samen met onze partners, Esbi en Verschoor, dit project hebben kunnen vormgeven. Voor Verschoor heb ik een extra woord van waardering over, want het is uniek dat dit bedrijf geheel vrijblijvend een van hun touringcars in het groen-wit laat steken. Met deze promotie toont Verschoor aan enorm betrokken te zijn bij de sport en onze club. Juist deze maatschappelijke betrokkenheid weten wij bij PKC altijd zo te waarderen.”

Projectpartners