Betaling speculaaspoppen

Datum: woensdag, januari 16, 2019

Uit de administratie blijkt dat er nog een flink bedrag openstaat aan niet betaalde speculaaspoppen. De opbrengst van deze actie is van groot belang voor de renovatie van de kleedkamers. Dus, heb je het bedrag nog niet betaald, doe dit dan nog deze week, zodat we deze actie financieel af kunnen sluiten!

Betaling kan dmv overmaken van het bedrag (22,50 of 45,00 euro) op rekeningnummer: NL02RABO0393082237 t.n.v. PKC, o.v.v. voor- en achternaam.

Voor contante betaling kun je het geld doen in een envelop met vermelding van voor- en achternaam. Deze graag deponeren in de actiebus die bij de bakstraat in de kantine hangt.

Wij rekenen op jullie medewerking.

Heb je vragen, neem dan contact op met Cees Faro, mobiel 0652182284

Het speculaaspoppenteam