Verlenging trainers PKC/SWKGroep

PKC/SWKGroep kan met trots melden dat Daniel Hulzebosch en Daan Euser ook volgend seizoen de trainers zijn van de eerste selectie van PKC/SWKGroep. Hulzebosch en Euser zijn dit seizoen gestart als trainersduo en willen deze samenwerking volgend seizoen voort zetten.

Het bestuur van PKC/SWKGroep denkt met beide trainers de juiste sportieve weg te hebben ingeslagen. Voor het bestuur is er daarom veel aangelegen om deze weg te continueren. Niels Mooij, namens het bestuur van PKC/SWKGroep: “De inzet en bevlogenheid van Daniel en Daan leidt tot de juiste chemie in de ploeg.”

Daan Euser is enthousiast over de samenwerking met Daniel Hulzebosch: “De samenwerking met Daniel gaat enorm goed. We voelen elkaar goed aan en werken erg prettig samen. Dat geeft meer dan genoeg mogelijkheden om verder te gaan met waar we dit jaar mee zijn gestart”. Daarnaast is het contact met de spelersgroep fijn en prettig om mee te werken. “Het is natuurlijk ook mooi om als trainer bij een topclub als PKC betrokken te zijn, helemaal omdat het mijn eigen club is natuurlijk”.

Daniel Hulzebosch over de verlenging: “Ik voel me goed bij PKC en in het bijzonder bij de selectie. De samenwerking met Daan is voor mij een hele belangrijke basis om het contract een vervolg te geven. We voelen en vullen elkaar meer dan goed aan en bezitten verschillende kwaliteiten. Daarnaast denken we over, de voor ons, ‘gewone’ zaken in het korfbal veelal hetzelfde.”

Meest recente berichten