De Marktplaats van PKC in een nieuw jasje!

De Marktplaats van PKC is vanaf nu verhuisd van de website naar een Facebookgroep.

In de Facebookgroep kun je PKC spullen te koop aanbieden of vragen aan andere PKC-ers. Deze marktplaats is alleen bedoeld voor:
⚽️ Veld- en zaalschoenen
⚽️ Wedstrijdkleding
⚽️ Trainingspakken
⚽️ Tassen/Korfbalpalen etc.

Dus ben je op zoek naar een trainingspak of korfbalpaal? Zet dan een bericht in de groep.
Of is je zoon of dochter na 1 seizoen al uit de zaalschoenen gegroeid? Maak een foto en zet een berichtje in de groep (met maat en prijs), je kunt altijd andere PKC-ers hier blij mee maken!

Je dient je van te voren aan te melden. Dit doe je zo:

1. Ga naar: https://www.facebook.com/groups/182783705670149/;
  2. Klik op “Lid worden”;
  3. Hierna dien je te wachten op goedkeuring, alleen PKC leden krijgen namelijk toegang;
  4. Na goedkeuring kan je een nieuw bericht maken, en iets verkopen, zie onderstaande afbeelding;

Heb je geen Facebook? Niet getreurd, je kan je advertentie ook nog naar publicrelations@pkc-korfbal.nl mailen.

Meest recente berichten