De Marktplaats van PKC is vanaf nu verhuisd van de website naar een Facebookgroep.

In de Facebookgroep kun je PKC spullen te koop aanbieden of vragen aan andere PKC-ers. Deze marktplaats is alleen bedoeld voor:
⚽️ Veld- en zaalschoenen
⚽️ Wedstrijdkleding
⚽️ Trainingspakken
⚽️ Tassen/Korfbalpalen etc.

Dus ben je op zoek naar een trainingspak of korfbalpaal? Zet dan een bericht in de groep.
Of is je zoon of dochter na 1 seizoen al uit de zaalschoenen gegroeid? Maak een foto en zet een berichtje in de groep (met maat en prijs), je kunt altijd andere PKC-ers hier blij mee maken!

Je dient je van te voren aan te melden. Dit doe je zo:

1. Ga naar: https://www.facebook.com/groups/182783705670149/;
  2. Klik op “Lid worden”;
  3. Hierna dien je te wachten op goedkeuring, alleen PKC leden krijgen namelijk toegang;
  4. Na goedkeuring kan je een nieuw bericht maken, en iets verkopen, zie onderstaande afbeelding;

Heb je geen Facebook? Niet getreurd, je kan je advertentie ook nog naar marktplaats@pkc-korfbal.nl mailen.