Lief en leed: bedankt

#1

Deze week onderging ik een operatie voor de plaatsing van een knie-prothese. Bij thuiskomst ontving ik een prachtig boeket bloemen van de mooiste korfbalvereniging PKC/SWKGroep. Heel erg bedankt voor deze ‘opsteker’.

Vriendelijke groet,
Peter Besemer

#2

Beste Cora, Bas, Piet, Bertjan, Kim, Annemieke, Greetje, Sandra, Angela, Lidy, Riet, Anja, Gerrit, Carmen, Wessel, Wilco, Miranda, Marieke, Edwin, Martine, Simone, Tessa, Dik, Robert, Jorien, Jordy, Niels, John, Jacqueline, Rob, Helen, Remco, Walter, Margreet, Peter, Tanja, Anne, Paul, Gerco, Hanno, Marja en iedereen die ik (onbedoeld) vergeten ben,

Graag wil ik jullie langs deze weg ontzettend bedanken voor de medewerking en het samenwerken bij het samenstellen van de weekbrief de afgelopen jaren.

Het was een feestje!

Met hartelijke groet en tot ziens,

Rick

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram