Probeer de nieuwste korfbalschoen

Datum: zondag, maart 10, 2019

Sportcentrum Dordrecht organiseert op dinsdagavond 19 maart in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste korfbal outdoor schoenen proberen, vanaf 17:00 uur bij PKC. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van het KNKV, diverse Korfbal League teams en internationals, maar het merk staat met meer dan 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als specialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Sportcentrum Dordrecht voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie
We ontvangen je daarom graag op 19 maart bij PKC. Het team van Sportcentrum Dordrecht en de Mizuno schoenexpert kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over korfbal outdoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram