KNKV Hoofdklasse Finale 2018-2019 bij PKC/SWKGroep – 30 maart 2019 – 20:00 uur

Dit jaar organiseert PKC/SWKGroep voor de 8e keer de hoofdklassefinale in de PKC-hal. Op zaterdag 30 maart start de finale om 20:00 uur.

Groen Geel is de eerste finalist. Beide play-off wedstrijden wisten zij te winnen van Wageningen. De tweede finalist wordt aankomende dinsdag pas beslist. Zowel AW.DTV als Tempo hebben beide 1 play-off gewonnen. Dinsdag spelen zij de allesbeslissende play-off.

Het doel van de Finale is een directe toetreding tot de Korfbal League 2019-2020. De verliezer van deze finale krijgt nog een kans om de KL binnen te komen door de wedstrijd tegen de nummer 9 van de KL te winnen.

De verkoop van de tickets gaat zondag 24 maart om 17:00 uur van start. U kunt de ticket-site bereiken via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knkv-hoofdklasse-finale-2018-2019-58745513412
Let op! De supporters van beide finalisten kunnen bij hun eigen vereniging reserveren en betalen.

Omdat wij een volle sporthal verwachten, moeten voor deze finale door iedereen plaatsen gereserveerd/betaald worden. Het aantal plaatsen voor neutrale bezoekers is beperkt, omdat voor beide finalisten een deel van de hal gereserveerd is.

De entreeprijzen voor deze wedstrijd zijn:
€ 7,50 voor 16 t/m 64 jaar
€ 5,00 voor t/m 15 jaar en 65+
€ 2,00 voor KNKV Legitimatiepashouders*
*  KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook zij dienen naast het E-ticket hun digitale of papieren KNKV pas (met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

Let op: Neem het uitgeprinte E-ticket mee om bij de kassa te laten scannen en in te wisselen voor een polsbandje als entreebewijs.
De kassa is vanaf 18.15 uur geopend – de hal gaat open om 18.45 uur. Uiteraard is de kantine de gehele dag open.
Iedere supporter/bezoeker wordt geacht kennis genomen te hebben van de PKC/SWKGroep huisregels, te vinden via https://www.pkc-korfbal.nl/over-pkc/huisregels/
Supporters van de twee finalisten krijgen een supportersvak toegewezen in de hal. Voor de overige liefhebbers worden er neutrale plaatsen gecreëerd.