Kaartverkoop Hoofdklassefinale

KNKV Hoofdklasse Finale 2018-2019 bij PKC/SWKGroep – 30 maart 2019 – 20:00 uur

Dit jaar organiseert PKC/SWKGroep voor de 8e keer de hoofdklassefinale in de PKC-hal. Op zaterdag 30 maart start de finale om 20:00 uur.

Groen Geel is de eerste finalist. Beide play-off wedstrijden wisten zij te winnen van Wageningen. De tweede finalist wordt aankomende dinsdag pas beslist. Zowel AW.DTV als Tempo hebben beide 1 play-off gewonnen. Dinsdag spelen zij de allesbeslissende play-off.

Het doel van de Finale is een directe toetreding tot de Korfbal League 2019-2020. De verliezer van deze finale krijgt nog een kans om de KL binnen te komen door de wedstrijd tegen de nummer 9 van de KL te winnen.

De verkoop van de tickets gaat zondag 24 maart om 17:00 uur van start. U kunt de ticket-site bereiken via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knkv-hoofdklasse-finale-2018-2019-58745513412
Let op! De supporters van beide finalisten kunnen bij hun eigen vereniging reserveren en betalen.

Omdat wij een volle sporthal verwachten, moeten voor deze finale door iedereen plaatsen gereserveerd/betaald worden. Het aantal plaatsen voor neutrale bezoekers is beperkt, omdat voor beide finalisten een deel van de hal gereserveerd is.

De entreeprijzen voor deze wedstrijd zijn:
€ 7,50 voor 16 t/m 64 jaar
€ 5,00 voor t/m 15 jaar en 65+
€ 2,00 voor KNKV Legitimatiepashouders*
*  KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook zij dienen naast het E-ticket hun digitale of papieren KNKV pas (met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

Let op: Neem het uitgeprinte E-ticket mee om bij de kassa te laten scannen en in te wisselen voor een polsbandje als entreebewijs.
De kassa is vanaf 18.15 uur geopend – de hal gaat open om 18.45 uur. Uiteraard is de kantine de gehele dag open.
Iedere supporter/bezoeker wordt geacht kennis genomen te hebben van de PKC/SWKGroep huisregels, te vinden via https://www.pkc-korfbal.nl/over-pkc/huisregels/
Supporters van de twee finalisten krijgen een supportersvak toegewezen in de hal. Voor de overige liefhebbers worden er neutrale plaatsen gecreëerd.

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram