Kaartverkoop play-off PKC/SWKGroep

Zaterdag 30 maart 2019 om 15.30 uur speelt onze 1e selectie de 1e Play Off wedstrijd in eigen huis tegen LDODK/Rinsma Modeplein uit Gorredijk.

IEDEREEN, DUS OOK PKC/SWK GROEP LEDEN, MEDEWERKERS,  SEIZOENKAARTHOUDERS EN KNKV LEGITIMATIEHOUDERS,  WORDT VERZOCHT OM EEN TOEGANGSKAART TE BESTELLEN VIA HET ELEKTRONISCHE TICKET SYSTEEM!

U komt hierin via:

DE TICKETS ZIJN TE BESTELLEN VANAF 24 MAART 2019 20.00 UUR!!

De entree-spelregels voor deze 1e Play-Off wedstrijd zijn als volgt:

Normale entree                                                       € 7,50 (exclusief bijkomende kosten)

t/m 15 jaar en 65+                                                  € 5,00 (exclusief bijkomende kosten)

PKC/SWKGroep-Leden                                         gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Medewerkers/Vrijwilligers    gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Seizoenkaarthouders              € 5,00 op vertoon van hun geldige seizoenkaart * (exclusief bijkomende kosten)

KNKV Legitimatiehouders                          € 2,00 op vertoon van hun pas (papieren versie met geldige jaarcoupon) ** (exclusief bijkomende kosten)

Alle tickets dienen bij de kassa ingewisseld te worden voor een polsbandje.

Let op: Iedereen, voor wie een gratis ticket is besteld, moet persoonlijk zijn/haar E-ticket inwisselen voor een polsbandje bij de kassa. Er worden geen polsbandjes los meegegeven!

* Afhankelijk van de E-ticket(s) worden ook de geldende PKC-pas(sen) gecontroleerd. Bijbetaling tot normaal tarief per entree volgt indien geen geldige pas wordt overlegd.

**  KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook ZIJ dienen naast de E-ticket hun (digitale) KNKV pas (papieren versie met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

De kassa (boven in de kantine) zal geopend zijn vanaf 14.00 uur. De hal gaat om 14.45 uur open.

KL kassa groep

Petra Rietveld