Vervoersplanning tweede helft competitie

Nu het einde nadert van de zaalcompetitie, moet er dus ook al aan het vervoer van de buitenwedstrijden gedacht worden, dus: alweer een vervoersplanning. Dit deel van de competitie loopt van 13 april tot en met eind juni 2019.
U kunt weer kenbaar maken welke vrijdagen/zaterdagen u absoluut niet kunt rijden naar de uitwedstrijd van uw kind(eren). Wanneer we u wel indelen voor een rijbeurt, gelden er een aantal “spelregels” die gehanteerd worden:

* We gaan uit van standaard 4 zitplaatsen (3 achterin en 1 voorin). Uw auto is in z’n geheel beschikbaar voor spelers/trainers van het team van uw kind. Dus geen extra passagiers (man/vrouw/zusje/broertje/opa/oma etc.) mee voor die wedstrijd!

*Wanneer er nog een klein kind in het gezin is, die niet alleen thuis kan blijven en waarvoor u geen oppas heeft en dat daarom wel mee moet, geef dit dan op via onderstaand formulier.

*Beschikt uw auto niet over de standaard 3 zitplaatsen achterin, geef ook dit aan op het formulier.

* Heeft uw auto meer dan de standaard 4 zitplaatsen, dan willen wij dat ook graag weten. Misschien kunnen we dan een auto minder inplannen voor die keren, dat u uw rijbeurt heeft.

Klik hier om het formulier te downloaden of vul hem hieronder in:

Meest recente berichten