Aanstaande zaterdag, 6 april, wordt voor de 37e keer het Ad Roelofs Welpentoernooi gehouden in de PKC-hal.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur, met direct aansluitend de prijsuitreiking. Elk team speelt 4 wedstrijden.

Er wordt in 4korfball gespeeld, met de volgende uitzonderingen:
.         De wedstrijden duren 15 minuten: 5 minuten 1e helft, 5 minuten strafworpen (totdat alle spelers een strafworp genomen hebben) en 5 minuten 2e helft.
.         De doelpunten uit de strafworpen tellen mee voor de einduitslag.
.         Er wordt geen gebruik worden gemaakt van de “super speler”(extra speler). Daarvoor in de plaats tellen de strafworpen mee.

In alle leeftijdsklassen bestaat een team uit 4 kinderen (bij voorkeur 2 meisjes en 2 jongens).

Tijdens het toernooi organiseert onze Commissie Nevenactiviteiten allerlei spelletjes en een kleurwedstijd, waarvoor eveneens prijzen uitgereikt zullen worden.

Zouden jullie je bij binnenkomst direct willen melden bij de wedstrijdleiding, die bij de spelersbanken in de zaal zit.

Hier vind je het wedstrijdreglement voor het toernooi.

Hier vind je de poule indeling en het wedstrijdschema.