Na de winstpartij afgelopen zaterdag in de 1e Play-Off wedstrijd van onze 1e Selectie tegen LDODK gaan ze vanavond in Gorredijk in de 2e Play-Off – naar onze overtuiging – de definitieve ZIGGO ticket halen voor de Cashback World Korfbal Leaguefinale, die plaats vindt op zaterdag 13 april om 16:00 uur.

En wie wil daar nu niet bij zijn? Het is te lang geleden, dat onze 1e Selectie daar acte de psence gaf en als zij er staan, staan wij er allemaal toch ook?

Wanneer ze inderdaad met die ticket naar Papendrecht terugkomen, gaat de ticketsite morgen (zondag, 7 april) om 17:00 uur online voor PKC/SWKGroep Pashouders. Dat zijn leden, medewerkers, seizoenkaarthouders en bordsponsoren.

Voor alle overige PKC/SWKGroep supporters gaat de ticketsite op maandag (8 april) om 17:00 uur van start.

Wanneer de ZIGGO ticket inderdaad vanavond veilig is gesteld, volgt morgen meer informatie via de site en alle mogelijke social media.