ZIGGO: PAPENDRECHT KOMT ER AAN!!

OK, sinds de start van de KL Finales in de ZIGGO, heeft het ons nog niet gebracht waar we allemaal op gehoopt hadden of vonden waar de 1e Selectie eigenlijk recht op had. Wel een klinkende finale en titel van onze Junioren in 2017, maar toch…
Dit jaar staat onze 1e Selectie er dus wel en de ZIGGO zal zaterdag 13 april weten hoe terecht dat is!!

En zij natuurlijk niet alleen. We staan daar als 9e man/vrouw uiteraard massaal ook, want ons Vlaggenschip heeft ons daar ook nodig om ze te laten zien wat voor geweldige ploeg zij zijn.

Start verkoop online:

PKC/SWKGroep Pashouders*   zondag  7 april  17:00 uur
Overige PKC/SWKGroep supporters   maandag  8 april  17:00 uur. Deze verkoop is komen te vervallen.

Tickettypen:

Entree                        PKC Pashouders*                                        € 27,50***

Entree + Bus            PKC Jeugdleden** (max. 1 per pas)        € 27,50***

Entree + Bus            PKC Pashouders*                                        € 35,00***

Entree                        Overigen                                                        € 30,00***

Entree + Bus            Overigen                                                         € 40,00***

***   exclusief bijkomende kosten
————————————————————————————————————————————-

*    Pashouders zijn PKC Leden, Medewerkers, Seizoenkaarthouders, Bord- en Teamsponsoren. Zij moeten bij het omwisselen van hun E-ticket(s) ook geldende PKC-pas(sen) overleggen. Bijbetaling tot Overig tarief per entree volgt indien geen geldige pas wordt overlegd.

Iedere Pashouders mag 1 extra ticket bestellen op hun pas –  in totaal dus 2 tickets op 1 pas. Dat mogen tickets van hetzelfde type zijn, maar mag ook uit verschillende tickettypen bestaan. Alleen voor het type Entree+Bus voor Jeugdleden geldt, dat hiervan maar 1 ticket besteld mag worden op hun PKC-Ledenpas. Daarnaast mogen zij nog wel 1 ticket van een ander type bestellen.

————————————————————————————————————————————-

** Door sponsoring van de bustickets door SWKGroep en Vertom is de bus voor PKC Jeugdleden (= t/m A-Jeugd) gratis. Er mag bij dit tickettype maar 1 ticket per (PKC-Jeugdlid)pas besteld worden.

————————————————————————————————————————————–

De ticketsite is te bereiken via:

Per bestelling kunnen er maximaal 4 tickets besteld worden!!

Let op: HET TICKET, DAT BESTELD WORDT, IS GEEN TICKET, DAT RECHTSTREEKS TOEGANG GEEFT TOT DE ZIGGO. HET UITGEPRINTE TICKET MOET IN DE BESTUURSKAMER VAN PKC/SWKGROEP WORDEN INGEWISSELD VOOR EEN ZIGGO TICKET (EN EVENTUEEL BUSKAART) OP:

Donderdagavond 11 april van 19:30 – 21:00
Vrijdagavond 12 april van 19:30 – 21:00

PKC Pashouders en Ondernemersclubleden, die alleen maar een busticket willen bestellen, omdat men al op een andere manier een entree ticket heeft, moeten deze bestellen via een mailtje aan pac@pkc-korfbal.nl . Zij kunnen dit busticket (€ 7,50) op bovengenoemde avonden ophalen en pinnen.

Vervoer met de supportersbussen

Iedereen, die Entree + Bus heeft gekocht, krijgt op donderdag- en/of vrijdagavond naast het officiële Ziggo toegangsbewijs een polsbandje als toegangsbewijs voor de supportersbus. ZORG DAT JE DIT ZATERDAG OM HEBT!! Er gaat hier streng op gecontroleerd worden. Geen bandje om betekent dat je niet toegelaten wordt in de supportersbus. Dit geldt ook voor de terugreis van Amsterdam naar de Papendrecht. Ook hier zal op het dragen van het bus-polsbandje gecontroleerd gaan worden.

Vervoer met auto

Voor diegenen, die van plan zijn om met eigen vervoer naar de ZIGGO te gaan, is het wel goed om te weten, dat aanstaande zaterdag AJAX  begin van de avond een thuiswedstrijd speelt, waardoor de parkeergelegenheden in en om de Ziggo zeer beperkt zullen zijn. Vandaar dat wij aanraden om toch ook gebruik te gaan maken van de PKC Supportersbussen.

Programma Cashback World Korfbal Leaguefinale – 13-04 – Ziggo Dome:

13:45 uur                            Finale Hoofdklasse A-jeugd

16:00 uur                            Cashback World Korfbal Leaguefinale

Let op!
De vertrektijden van de supportersbussen zijn op dit moment nog niet exact afgestemd, maar voor diegenen, die de  Junior Finale wil bekijken, is het al wel belangrijk om te weten, dat de PKC/SWKGroep supportersbussen niet op tijd zullen zijn om deze wedstrijd mee te maken.

Anne Zwier

PKC ActieCentrum (PAC)