Lukassen & Boer Verenigingsrun 2019

Op woensdag 17 april is de 2e editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun!
Maak je team enthousiast om mee te lopen.
De stempelkaarten liggen in de teambakjes bij de kleedkamers, de kaarten zijn ook nog te krijgen bij de start van Passaat.

Woensdag 17 april kan de jeugd vanaf 18:00 uur het terrein van Atletiek vereniging Passaat op.
Om 18:30 klinkt het startschot voor de deelnemers tot 15 jaar, deze deelnemers kunnen twee rondes lopen.
Om 19:30 zal het startsein klinken voor de deelnemers vanaf 15 jaar, deze deelnemers kunnen vier rondes lopen tot de eindtijd van 21:00 uur, daarna mogen er geen rondes meer gelopen worden.
Er staat een stempelpost bij de start en halverwege het parcours om de verenigingsrun eerlijk te houden.
Iedere ronde levert een bijdrage op van € 1,50 voor de vereniging, dus elk rondje telt!

Na het rennen krijgen de deelnemers flesjes water en fruit om bij te komen van de inspanningen.
Als de laatste rondes zijn gelopen zullen rond 21:30 de kaarten geteld- en de uitslag bekend gemaakt worden.
Dit zal in de loop van de week na de run ook op de website van Lukassen & Boer komen te staan.

Dus “Geef gas voor de clubkas” en doe mee met je team!!