Recreanten PKC winnen toernooi

Datum: zondag, april 14, 2019

Afgelopen vrijdag was het weer zover. Vier gemotiveerde ploegen stonden klaar voor het (half)jaarlijkse recreantentoernooi.

Dit toernooi kende een bijzonder spannend verloop. PKC speelde gelijk tegen Kinderdijk, won van IJsselvogels met 4-3 na een 0-3 achterstand en speeldegelijk tegen Vriendenschaar mede door een doelpunt in de laatste seconden. PKC en IJsselvogels kwamen uit op 4 punten en volgens het KNKV-reglement geeft het onderlinge resultaat de doorslag dus werd PKC dewinnaar.

Voor mij persoonlijk is het wel een bijzonder toernooi geworden. Omdat ik had aangekondigd langzamerhand een beetje te gaan afbouwen, kreeg ik op het eind van onze laatste wedstrijd een publiekswissel en mocht ik met een bos bloemen naar huis.

Ik wil nog wel even onderstrepen hoe leuk het is om recreant te zijn. Het is een prettige groep waarin ook nieuwkomers snel worden opgenomen. Er wordt serieus getraind met goede trainers maar het plezier staat voorop. En zonder specifieke korfbalervaring kun je er toch veel plezier aan beleven.

Ad Tollenaar

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram