Arjen van Houwelingen neemt een sabbatical

Datum: zaterdag, april 20, 2019

Arjen van Houwelingen neemt een sabbatical

Afgelopen week heeft Arjen van Houwelingen aan de technische staf bij PKC/SWKGroep bekend gemaakt dat hij volgend seizoen een korfbalpauze inlast. Volgend seizoen wil Van Houwelingen graag meer ruimte om dingen buiten het korfbal te ondernemen.

PKC/SWKGroep respecteert dit besluit en is Arjen van Houwelingen dankbaar voor alle mooie wedstrijden die hij tot nu toe in het groen-wit heeft gespeeld. Voor de toekomst houden club en speler alle opties open.

Bestuur PKC/SWKGroep

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram