Brett Zuijdwegt volgend seizoen bij PKC/SWKGroep

Datum: woensdag, april 24, 2019

Het bestuur en technische staf van PKC zijn erg blij te kunnen melden dat Brett Zuijdwegt na dit seizoen de overstap zal maken van DeetosSnel naar PKC/SWKGroep. PKC ziet in de jonge Brett een waardevolle en duurzame versterking van de selectie.

De 20-jarige Zuijdwegt speelt al vele jaren in de selecties van onze “buren” en is bovendien een vaste keuze van Kees Vlietstra voor Talent TeamNL (Oranje U21). Afgelopen week heeft Brett aan de selectie en technische staf van DeetosSnelbekend gemaakt dat ze haar club gaat verlaten en in het weekend heeft ze knoop doorgehakt om de overstap naar PKC/SWKGroep te maken. Voor PKC is Brett een versterking van de selectie die heel goed past in het beleid om duurzaam mee te strijden om de topposities in de Korfbal League.

Irene Veenema, voorzitster van DeetosSnel over het vertrek van Brett: “Het spreekt voor zich dat wij het jammer vinden dat zij vertrekt, maar we begrijpen en respecteren uiteraard haar keuze. Wij bedanken Brett voor haar inzet bij DeetosSnel in de afgelopen jaren en wensen haar veel succes bij PKC/SWKGroep”.

Brett over haar overstap: “Ondanks dat ik het lastig vind om bij DeetosSnel weg te gaan, ben ik blij en trots dat PKC/SWKGroep mij de mogelijkheid biedt mij verder te kunnen ontwikkelen. Na een aantal fijne gesprekken met de trainers (Daniël Hulzebosch en Daan Euser) en de technische leiding (Jan de Jager) ben ik klaar voor de overstap naar Papendrecht om daar mijn persoonlijke ambities en die van PKC/SWKGroep na te streven”.

PKC heet Brett van harte welkom en we hopen dat je snel je plekje bij ons gevonden zal hebben. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit!

Bestuur PKC/SWKGroep

📸: Click United

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram