Uitnodiging welpen- en pupillennacht

Datum: zondag, mei 12, 2019

Beste kinderen van P.K.C.,

Ook dit jaar organiseren we als afsluiting van het seizoen weer een slaapfeest voor alle kangoeroeclubkinderen (leeftijd vanaf 4 jaar), F-ploegen en E-ploegen en hun trainers. Dit feest gaan we vieren op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. Jullie worden vrijdag 21 juni om 17:30 uur verwacht in het de pkc hal. Zaterdag 22 juni kunnen jullie weer opgehaald worden rond ongeveer 11:30 uur, we zullen dit leuke weekend dan met een leuke dans afsluiten.

Het thema van dit slaapfeest is “ik hou van Holland”. Het zou erg leuk zijn als iedereen verkleed komt. Kom je ook gezellig naar het slaapfeest? Lever dan het onderstaand strookje in voor 2 juni a.s. Stop het strookje samen met 7 euro in een envelop en stop de envelop in de rode KNA-bus in de gang naast de kantine. (het is de bedoeling dat de kinderen en de trainers er het hele weekend bij zijn).

De strookjes worden ook aan de trainers gegeven (zijn te vinden in het postvakje), zij kunnen ze dan aan de kinderen uitdelen. Als je als trainer aanwezig wilt zijn moet je het trainers strookje invullen en inleveren. Tot dan!!!!!!

Het strookje is <hier> te vinden

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram