Randy Oosting maakt overstap naar PKC/SWKGroep

Randy Oosting wordt toegevoegd aan selectie PKC/SWKGroep

Een nieuwe naam kan worden toegevoegd aan de selectie van PKC/SWKGroep. Randy Oosting maakt volgend seizoen de overstap van DeetosSnel naar PKC. De technische staf van PKC/SWKGroep is erg blij met de komst van Randy.

Randy, 20 jaar, speelt al 9 jaar bij DeetosSnel en is ook onderdeel van de selectie van Talent Team NL (Oranje U21). De talentvolle Randy wil zich met de beste spelers meten en wil daarom zijn Korfbal League ambities najagen. Na gesprekken met de technische staf van PKC/SWKGroep heeft Randy de moeilijke beslissing genomen om zijn club DeetosSnel te verlaten en de overstap te maken naar PKC/SWKGroep. Jan de Jager, namens de technische staf van PKC/SWKGroep: “Uiteraard is het technisch kader zeer blij met de komst van Randy Oosting. Hij past goed in ons beleid om duurzaam aan de top te spelen”.

Volgens de technische staf van PKC, valt Randy vooral op door zijn power en all-round kwaliteiten. Daan Euser, trainer PKC/SWKgroep, vult aan: “Randy is een jonge en talentvolle korfballer, die ook Korfbal League ervaring heeft opgedaan. Daarnaast is het een gedreven speler die het maximale wil bereiken. Hij is daarmee een versterking voor onze groep en wij vinden het mooi dat Randy komend seizoen onderdeel is van onze selectie”.

PKC/SWKGroep heet Randy van harte welkom bij de club.

Meest recente berichten