Afscheid van Nadhie en Danny den Dunnen

In goed onderling overleg hebben PKC/SWKGroep en Nadhie en Danny den Dunnen besloten dat het lopende seizoen het laatste is in het groen-wit van PKC/SWKGroep.

Zowel Nadhie als Danny hebben in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van PKC, met als absolute hoogtepunten de winst in de korfbalfinales van 2013 en 2015. Voor Nadhie en Danny komt er hiermee een einde aan hun periode bij PKC. In samenspraak is besloten dat ze dit seizoen niet meer in actie komen.

Voorzitter Bertjan Scheepbouwer: “Wij kijken terug op succesvolle jaren met Danny en Nadhie. Hun korfbaltalent en creativiteit was een verrijking van onze selectie. Ook buiten het veld hebben wij met hen mooie tijden beleefd. Dat er nu een einde komt aan deze periode doet daaraan niets af. Wij danken Nadhie en Danny voor hun inzet voor PKC/SWKGroep en wensen hen alle goeds voor de toekomst.”

Nadhie en Danny over hun vertrek: “Wij willen graag iedereen bedanken voor de schitterende tijd bij PKC. We hebben een geweldige tijd in het veld en ook zeker buiten het veld gehad. PKC/SWKGroep is een enorm mooie club waar wij mooie herinneringen en vrienden voor het leven hebben gemaakt. Het is een plek waar wij dan ook altijd zullen terug komen. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij onze oude club HKC, maar wij hopen dat we velen van jullie nog vaak zullen treffen.”