Vertrek Mabel en Veerle Havelaar

Nadat eerder deze week Nadhie en Danny den Dunnen hun vertrek hebben aangekondigd, meldt de club vandaag dat ook Mabel en Veerle Havelaar PKC/SWKGroep gaan verlaten.

Om uiteenlopende, persoonlijke, redenen zien beide speelsters hun toekomst niet in Papendrecht.

De uitgangspunten en verwachtingen die Veerle en Mabel hebben over de invulling van hun korfbalcarrière sluiten niet langer aan bij die van de club.

PKC/SWKGroep vindt het erg jammer dat zowel Mabel als Veerle de club verlaat, maar we bedanken beiden voor hun bijdrage aan de vereniging en wensen beide dames veel succes in het vervolg van hun korfbalcarrière.

Beide speelsters hebben aangegeven terug te kijken op heel mooie tijd bij PKC/SWKGroep en hopen het seizoen met veel plezier af te sluiten.

Fotograaf: Fleur Hoogendoorn