Nadat Maaike aanvankelijk had aangegeven volgend seizoen een punt te zetten achter haar carrière is Maaike hierop terug gekomen. Een aantal goede gesprekken met de staf over de plannen voor volgend seizoen hebben ervoor gezorgd dat Maaike er met frisse zin weer alles aan zal doen om de clubkleuren met hand en tand te verdedigen.

De keuze om te stoppen met korfbal op het hoogste niveau was vooral vanwege haar maatschappelijke ambities en de pittige combinatie die dit opleverde met topkorfbal.

De vraag van Daan en Daniel, haar liefde voor het spelletje en voor de vereniging zorgden echter voor een heroverweging van dit besluit. Gelukkig is de werkgever van Maaike bereid mee te denken, zodat de belasting van het korfballen in de top van Nederland aankomend jaar mogelijk blijft.

Het bestuur is uiteraard erg verheugd over dit nieuws