Laatste informatie over de welpen- en pupillennacht

Thema: Ik hou van Holland!
Vrijdag zien we jullie allemaal in het rood, wit, blauw of oranje verschijnen bij PKC! Je bent welkom om 17.30 uur. Neem je luchtbed, hoeslaken, slaapzak en kussen mee dan kunnen je ouders alles netjes neerleggen in de hal. Je slaapt bij je eigen ploegje!
Om 18.00 uur moeten je ouders echt weg, want dan gaat het grote feest beginnen. We gaan lekkere patatjes eten!

Daarna gaan we een vossenjacht doen in het park. Na de vossenjacht volgt de bonte avond. Na een nachtje heerlijk slapen gaan we gezellig ontbijten en spelletjes doen. Om 11.30 uur verwachten we jullie ouders weer. We laten dan een dansje zien wat we dit weekend gaan leren. Dan mag je weer naar huis om bij te komen van deze leuke nacht!

Wat neem je mee?
Luchtbed, hoeslaken, slaapzak, knuffel, tandpasta, tandenborstel, regenjas (bij slecht weer) en sportieve kleding voor de zaterdagochtend (wordt bij mooi weer vast nat!).

Tot vrijdag!

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram