PKC/SWKGroep 9 naar het DEStoernooi

Datum: zaterdag, juni 15, 2019

Op vrijdag 7 juni is PKC/SWKGroep 9 vertrokken naar delft voor het 36e DEStoernooi. Dit is een speciaal toernooi voor seniorenteams. PKC 9 heeft het hier erg naar zijn zin gehad. Met goed en slecht weer heeft PKC de halve finale bereikt op dit toernooi. Tijdens het toernooi waren er vele feesten en andere activiteiten een echte aanrader voor teams! Het toernooi duurde van vrijdag tot maandag 10 juni. Eten werd voor je verzorgd. Naast korfballen was er ook een dag met diverse spellen en een gelegenheid om de stad in te gaan.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram