Famke Wuyts naar PKC/SWKGroep

Datum: donderdag, augustus 29, 2019

De PKC-selectie wordt vanaf volgende week aangevuld met Belgisch Jeugdinternational Famke Wuyts. Famke is 19 jaar, komt uit België (Brecht) en heeft haar gehele jeugdopleiding genoten bij Landskampioen Kwik. In de Belgische Jeugdselecties heeft zij laten zien over veel talent te beschikken en maakte deel uit van de onder 19 ploeg welke dit jaar maar nipt de wereldtitel aan Nederland moest laten gaan.

PKC/SWKGroep is met Famke in gesprek gegaan en zij heeft daarin besloten haar korfbalambities te volgen en te gaan voor een opleiding binnen de selectie van PKC/SWKGroep. De technische staf van en het trainersduo Hulzebosch en Euser zijn verheugd om zo een talent aan onze selectie toe te voegen.

De toevoeging van Wuyts aan de selectie past uitstekend in het ingezette beleid jonge spelers verder op te leiden. Naast international Julie Caluwe dus de tweede Belgische aanwinst. Wij wensen Famke veel succes en plezier toe bij PKC/SWKGroep.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram