Gezocht: PKC-leden en hun ouders die hun steentje bij willen dragen aan een gezellige vereniging
Op de een of andere manier lijkt het gewoon vanzelfsprekend dat je elke zaterdagochtend een bakje koffie kan halen, een heerlijk vers broodje tussen de middag en aan het eind van de middag kan je gezellig een drankje doen met je vrienden. En dan heb ik het nu nog maar alleen over de zaterdag… PKC is gewoon 6 dagen per week geopend! Op doordeweekse dagen wordt de kantine aan het eind van de middag geopend en sluit deze pas een uurtje na de training. En dit wordt allemaal gedaan door vrijwilligers, en die zijn wij echt heel dankbaar!
Toch is het allemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt en dat hebben wij afgelopen weken wel ondervonden. Het structurele rooster heeft gewoon best wel een aantal ‘gaten’. Dus week in week uit zitten wij nu met de telefoonlijst voor ons te kijken wie we zouden kunnen benaderen voor bepaalde bardiensten. En daarom deze oproep aan jou: onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ zijn wij op zoek naar PKC-leden (18+) en/of hun ouders die dit seizoen best een keertje een bardienst willen draaien. Op de website staat onder het kopje “de club/ vrijwilligers/ barrooster” het barrooster voor de komende 4 weken:
  • Voor aanstaande zaterdag zijn we nog op zoek naar 1 (of 2) personen die de groep vanaf 16.00 uur willen helpen
  • Voor die week erna zijn we op zoek naar meerdere mensen die de dienst op zaterdag (5 okt) vanaf 16.00 uur willen draaien
  • In week 42 (vanaf 14 oktober) zijn we op zoek naar bardiensten voor maandagavond, woensdagavond en de vrijdagavond
  • En we zijn nog op zoek naar enkele openers en sluiters om deze poule iets groter (en daardoor minder kwetsbaar) te kunnen maken
Denk je nu, ik zal best een keertje bardienst willen draaien, maar hoe werkt dat met die kassa? En ik kan helemaal niet tappen! Dan kunnen we je geruststellen, want natuurlijk laten we je niet aan je lot over! Binnenkort organiseren we een avond voor alle (toekomstig) barmedewerkers om al deze onzekerheden weg te halen en jullie vragen te beantwoorden. En natuurlijk maken we er een gezellige avond van met elkaar. Een datum voor deze avond hebben we helaas nog niet, maar die volgt heel snel.
Heb je nu al vragen, of wil je je aanmelden om een keertje bardienst te komen draaien. Neem contact met ons op: kantinepkc@hotmail.com
Sportieve groeten,
Jacqueline en Erika