Papierophalers gezocht

Datum: zondag, september 22, 2019

Voor onze enthousiaste ploeg papierophalers zoeken we nog mensen die een keer per jaar of vaker willen helpen. We halen iedere eerste maandag van de maand vanaf 18.00 uur papier op met de vuilniswagens van HVC.

Wil je ons ook af en toe helpen en ben je 18 jaar of ouder meld je dan snel aan bij Inge Kooijman (0616483609)

Op maandag 14 oktober 2019 organiseert  HVC een instructie avond ten behoeve van de oud papier inzameling. Deze avond is bestemd voor de verenigingsleden die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een instructie te volgen. De cursus wordt gehouden bij HVC aan de Baanhoekweg 38 te Dordrecht van 19.00 uur tot ± 21.00 uur.

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram