De eerste wedstrijden in het groen-wit zijn gespeeld.  Wij vonden het tijd om eens kennis te maken met Brett en stelde haar een paar vragen. Lees je mee?

Hi Brett, welkom bij PKC/SWKGroep!

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?
“Ik ben Brett Zuijdwegt, ben 20 jaar. Ik woon in Dordrecht met mijn ouders, zusje en hond Frenkie. Ik ben Onderwijsassistente op basisschool OBS Dubbeldam. Verder hou ik van gezelligheid met mijn omgeving.”

2. Wat is jouw indruk tot nu toe van de club?
“Mijn eerste indruk, is goed/leuk. Ben iemand die eerst nog een beetje de kat uit de boom kijkt. Maar ben er al snel genoeg achter gekomen dat PKC een gezellige club is. Ik vind het leuk dat er al mensen naar mij toe zijn gekomen om een praatje te maken. Hou ik van. Ook ben ik erachter gekomen dat de selectie enorm graag wilt, maar de club het ook echt!”

3. Wat wil jij graag bereiken dit seizoen met PKC/SWKGroep?
“Ik hoop dat we dit seizoen als selectie een enorm gezellig maar zeker goed seizoen gaan draaien. Dat we er als selectie staan en dat ook uitstralen. Dat we in de wedstrijden plezier hebben. Maar ook het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Hopelijk leidt dat tot een mooi resultaat.”

4. Jij bent toegevoegd aan “het grote” TEAM NL. Hoe vind je dat?
“Jaa ik kan het nog niet helemaal beseffen/vatten. Maar het is natuurlijk mega gaaf. Ik wil nu alleen nog maar meer uit mezelf gaan halen. En groeien waar ik kan groeien. Ik hoop dat ik mijn ervaringen en leerpunten van Oranje ook mee kan nemen naar PKC. En dat daarvan kan worden geprofiteerd. “