Aankondiging speculaaspoppenactie

Het speculaaspoppenteam is al enige tijd volop in beweging. De taken zijn weer verdeeld, de poppen zijn besteld, de bezorgers worden gebeld en de Ondernemersclub en reclamebord-sponsoren zijn reeds of worden nog aangeschreven.

Wij hopen dat jullie ook dit jaar allemaal weer willen meehelpen om het fantastische resultaat van het afgelopen jaar te kunnen behalen.  Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het up-to-date houden van onze prachtige accommodatie.

De prijs per speculaaspop is gelijk aan de prijs van vorig jaar, t.w. € 4,50 per stuk.

Alle recreanten, G-teamleden, Combi-fit leden en overige spelende leden worden gevraagd de poppen te verkopen. Begin november worden deze uitgereikt of aan huis bezorgd, met een maximum van 10 poppen per gezin.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om extra poppen te bestellen. Dit kan worden doorgegeven via de mail (femmy@mol.nl). Voor andere vragen kun je contact opnemen met Cees Faro, tel. 06 – 52 18 22 84.

Binnenkort hoort u meer.

Namens het voltallige speculaaspoppenteam,

Lidy de Jong, Cees Faro, Marieke van der Vlies, Femmy Mol, Cora van den Herik, Jolanda Tilleman, Jacqueline Kornet, Martine van Veghel, Edwin de Weerd en Ella Bultje

Meest recente berichten