Sinterklaasfeest bij PKC voor de kangoeroeclub en F-jeugd

Datum: vrijdag, oktober 18, 2019

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar P.K.C.  De regelpiet heeft net contact met de KNA opgenomen en we hebben afgesproken dat Sinterklaas op woensdag 20 november bij P.K.C. langs komt.

Natuurlijk willen wij dit heel graag samen met alle kinderen van de kangoeroeklup en de F-jes vieren. Regelpiet hoopt dat het weer net zo’n leuk groot feest wordt als vorig jaar. We gaan Sinterklaas met zijn Pieten in ieder geval weer op een leuke manier verwelkomen, zodat het een echt feest wordt! Komen jullie ook???

O, ja we vergeten bijna te melden, dat cadeaupiet al iets heel leuks heeft geregeld voor de sportieve kinderen van P.K.C., maar wat dat dit is, blijft nog een verrassing tot 20 november.

Kom je naar het Sintfeest bij P.K.C., lever dan onderstaand strookje in voor 2 november a.s.

Stop het strookje samen met 7 euro in een envelop en stop de envelop in de rode KNA-bus in de gang naast de kantine.

Belangrijk voor de trainers

Sinterklaas heeft trouwens aangegeven dat hij het heel leuk zou vinden, als alle trainers er ook bij zouden zijn. Voor de kinderen van je ploeg is dit ook heel leuk. Daarom is er voor jullie ook een strookje gemaakt, waarop jullie kunnen aangeven of je wel of niet kunt komen. Graag voor  2 november a.s. inleven in de rode KNA-bus. In de vakjes vinden jullie ook nog uitnodigingen. Willen jullie deze aan de kinderen uitdelen??

Klik <hier> voor het strookje.

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram