Informatieavond barmedewerkers

Datum: zondag, oktober 20, 2019
Op vrijdagavond 1 november komt het NOC NSF een voorlichting geven aan al onze (potentiële) bardienstmedewerkers en overige geïnteresseerden (bv trainers van A/B teams) over verantwoord alcohol schenken. In de maatschappij is dit een actueel thema en ook binnen PKC hebben wij hiermee te maken. In deze voorlichting wordt aangegeven hoe je met deze situaties om zal kunnen gaan.
Na deze voorlichting gaan we het maar meteen in de praktijk brengen met een heuse tapcursus! Vind je het lastig om een biertje te tappen, of heb je dit misschien nog wel nooit gedaan en heb je zodoende een drempel om bardienst te draaien? Geen probleem, op deze avond kun je oefenen, krijg je tips van onze ervaren barmedewerkers en zul je aan het eind van de avond een perfect biertje kunnen tappen! Ook vragen over de kassa, pinapparaten, of wat dan ook kunnen deze avond gesteld worden.
Kortom: ben je barmedewerker of zal je dat willen worden? Kom dan naar de voorlichtingsavond op 1 november om 19.30 uur in de kantine! En neem gerust iemand mee, zodat we hopelijk ons barmedewerkers bestand kunnen uitbreiden.
Dan helaas nog een aantal huishoudelijke mededelingen:
We zijn voor de komende weken nog op zoek naar bardienstmedewerkers op:
  • zaterdag 2 november (dat is aanstaande zaterdag!) vanaf 16 uur, biertappen kan vanaf deze dag geen excuus meer zijn ;-).
  • maandag 11 november (19.00-sluit)
Ook zijn we nog op zoek naar meerdere afsluiters. Helaas blijkt het groepje dat de kantine na afloop kan afsluiten te klein om alle avonden te kunnen opvangen, dus vind jij het gezellig in de kantine en wil jij best enkele keren per maand de kantine afsluiten? Meld je dan aan!  Voor aanmeldingen of vragen over de bardienst kun je contact opnemen via kantinepkc@hotmail.com

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram