Clinic Spelenderwijs Verbeteren

Beste PKC trainers,
Spelenderwijs Verbeteren heeft een applicatie ontwikkeld met als missie korfbaltrainers te inspireren om zo goede trainingen te kunnen blijven geven. Een applicatie met filmpjes van betekenisvolle spelvormen. Als Spelenderwijs Verbeteren zijn we PKC ontzettend dankbaar. Ons bedrijf is hier ontstaan. In november komt de nieuwe applicatie uit.
Het lijkt ons leuk om weer een clinic en presentatie te geven voor de korfbaltrainers van PKC. Hierin zal onze visie op het trainerschap snel duidelijk worden. Wij zullen al het beeldmateriaal opnemen en later verspreiden onder de PKC trainers. Spelers en eventueel de trainers zullen hiervoor een toestemmingsverklaring in moeten vullen zoals in de bijlage.
Datum en tijd:
Woensdag 06 november 19:00 tm 20:30
Clinic:
Tijd: 19:00 – 19:45 aan B3 en B4
Locatie: PKC Oosterpolderhal
Pauze: 
Tijd: 19:45 – 20:00
Locatie: kantine PKC
Presentatie:
Tijd: 20:00 – 20:30
Locatie: Commissiekamer achter kantine
Wij hopen jullie 06 november te zien! Mooi moment om de zaalcompetitie te starten. Aanwezige trainers zullen we direct voorzien van onze nieuwe applicatie.
Sportieve groet,

Tim van den Berg
Spelenderwijs Verbeteren
06-49849802

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram