Vervoersplanning Zaalcompetitie 2019-2020

De laatste wedstrijden in het gure weer dienen zich aan. Waarschijnlijk kijkt iedereen al weer uit naar het zaalseizoen. Alleen moeten we daarvoor nog even aan de slag met de vervoersplanning voor de jeugdteams.

WAAROM EEN VERVOERSPLANNING??

Bij het aangaan van een lidmaatschap bij een sportvereniging hoort de verplichting, dat de leden, die deelnemen aan een competitie,  op een bepaalde datum en tijdstip aanwezig zijn op de plaats waar de wedstrijd wordt gespeeld. Dat geldt dus bij uitwedstrijden. Om nu niet alle ouders/verzorgers van een team te verplichten allemaal apart naar die uitwedstrijd te laten rijden, maakt PKC/SWKGroep al jaren een gecoördineerde vervoersplanning, zodat maar zo’n 3 of 4 ouders/verzorgers naar een bepaalde uitwedstrijd van het team van hun kind(eren) en zijn/haar teamgenoten hoeven te rijden. Door een speciaal, door PKC vrijwilligers ontwikkeld, computerprogramma worden alle uitwedstrijden evenredig verdeeld over de ouders/verzorgers van een bepaald team. Daarbij kan ook nog rekening gehouden worden met data dat men absoluut niet kan rijden, zijn er meerdere (spelende) kinderen uit 1 gezin bij PKC/SWKGroep lid en de capaciteit van de auto qua passagiersplaatsen. DAAROM DUS EEN VERVOERSPLANNING!!

Om een planning te maken, waar iedereen tevreden over kan zijn, is het essentieel, dat wij vooraf een aantal dingen van de ouders/verzorgers van onze jeugdleden weten waar we rekening mee moeten houden. De periode waarover het gaat is van 16 november 2019 t/m 29 maart 2020. Denk dan bijvoorbeeld aan dagen dat je echt niet kunt rijden, je geen 4 passagiers kunt meenemen of dat je bijvoorbeeld helemaal geen auto hebt.  Het kan ook zijn, dat je zelfs een auto hebt met meer dan 4 passagiersplaatsen. Ook dat willen we dan graag weten.

Wanneer we u wel indelen voor een rijbeurt, gelden er een aantal “spelregels” die gehanteerd worden:

* We gaan uit van standaard 4 zitplaatsen (3 achterin en 1 voorin).

* Uw auto is in z’n geheel beschikbaar voor spelers/trainers van het team van uw kind. Dus geen extra passagiers (man/vrouw/zusje/broertje/opa/oma etc.) mee voor die wedstrijd!

*Wanneer er nog een klein kind in het gezin is, die niet alleen thuis kan blijven en waarvoor u geen oppas heeft en die daarom wel mee moet, geef dit dan op via onderstaand formulier.

*Beschikt uw auto niet over de standaard 3 zitplaatsen achterin, geef ook dit aan op het formulier.

* Heeft uw auto meer dan de standaard 4 zitplaatsen, dan willen wij dat ook graag weten. Misschien kunnen we dan een auto minder inplannen voor die keren, dat u uw rijbeurt heeft.

Klik hier om het formulier te downloaden of vul hem hieronder in en sluit het bij een email naar vervoer@pkc-korfbal.nl.

De deadline is  6 november 2019.

Meest recente berichten