Snerttoernooi 28 december

Het zaalseizoen gaat bijna weer van start. Dat betekent dat het einde van het jaar weer in aantocht is. En dat kan maar één ding betekenen het gezelligste toernooi van het jaar bij PKC. Blokkeer 28 december in je agenda!

Kom op die dag naar de Andoornlaan met een gelegenheidsteam en steel de show in de eerste, tweede of derde helft!
Nuttig een overheerlijk snert soepje gemaakt door de donderdagavond-borrelavond-vaders. Of speel gezellig een spelletje in de kantine.

Hoe?
Creëer een team van minimaal 8 personen (vanaf de A-leeftijd en wissels zijn aan te raden), verzin een teamnaam en geef je op bij Mark Sijstermans of Tessa Sijstermans (tessasijstermans@outlook.com). Opgeven kan tot 20 december.

De duur van het toernooi is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Uiteraard wordt het toernooi afgesloten met de welbekende all-stars finale. En de dag wordt afgesloten met een drankje in de kantine!

Zien we jullie dan?!

Groetjes, 
 
Mark en Tessa 

Meest recente berichten

Archief

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram